PERSONVERN

Personvernerklæring GULLBARN AS

1. Innledning

Nettstedet www.gullbarn.no eies og drives av GULLBARN AS med org.nr. 918 458 352

Adresse: Kreklingveien 3, 3030 DRAMMEN. 

Nettstedet www.gullbarn.no gir deg mulighet til å se og kjøpe produktene våre over internett og få de levert hjem til deg. Når du går inn på og tar i bruk nettstedet, samtykker du til vilkårene og denne personvernerklæringen.

Er du registrert som kunde hos oss vil du kunne motta e-poster med nyheter og gode tilbud. For å bli medlem av denne e-postlisten må du samtykke til denne personvernerklæringen.

2. Om GULLBARN sin personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger fra deg. Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse og handlehistorikk.

All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. GULLBARN AS er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med norsk lov. Datatilsynet fører tilsyn med at loven overholdes.

GULLBARN AS tar ditt personvern alvorlig. Vi er opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger. I denne personvernerklæringen forklarer vi derfor hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.

Dine data er trygge og brukes kun av oss til det vi oppgir i denne erklæringen. Dersom du har spørsmål om dine personopplysninger kan du når som helst ta kontakt med oss på lene@gullbarn.no

3. Nettstedet www.gullbarn.no

Vårt nettsted www.gullbarn.no gir deg informasjon om oss og våre produkter, og mulighet for å bestille disse hjem til deg. Når du går inn på og tar i bruk nettsiden, kan vi innhente opplysninger om deg i henhold til denne erklæringen. Du trenger ikke å melde deg på vårt nyhetsbrev for å handle våre produkter, men du må oppgi ditt navn, din adresse, gyldig e-postadresse og ditt mobilnummer (+47).

4. GULLBARN nyhetsbrev

GULLBARN nyhetsbrev er for medlemmer som har registrert seg. Ved å bli medlem vil du motta spesielle tilbud fra oss, samt nyheter som kommer.

Medlemskapet er gratis. For å bli medlem av GULLBARN nyhetsbrev, må du godta medlemsvilkårene samt å motta nyhetsbrev fra GULLBARN på e-post. Du kan når som helst bestemme at slik markedsføring skal opphøre ved å bruke avmeldingsfunksjon i e-posten fra oss eller ved å benytte annen avmeldingsfunksjon som er vist som tilgjengelig for deg.

5. Om deling av personopplysninger

Vi deler i utgangspunktet ikke personopplysninger med tredjeparter. Unntak gjelder samarbeidspartnere tilknyttet tjenestene, blant annet Bring eller Posten for frakt av varer du bestiller og Stripe/Paypal/VIPPS/iZettle for betalingsløsninger. Disse trenger enkelte opplysninger for å kunne levere tjenester til oss eller til deg, f.eks. for frakt og betaling. Vi vil også kunne utlevere opplysninger i enkelttilfeller pålagt ved lov eller av offentlig myndighet.

Vi benytter Bring eller Posten som transportør av varer mellom oss og deg. Dersom du bestiller varer fra oss, forplikter du deg til Bring eller Posten vilkår og våre kjøpsvilkår. Våre vilkår vil bli presentert for deg før du bekrefter ditt kjøp.

Ditt kortnummer oppbevares ikke av oss. Alle korttransaksjoner skjer eksternt hos autoriserte leverandører av betalingstjenester. Ved å benytte deres tjenester, samtykker du til deres vilkår.    

6. Dine rettigheter

Du kan når som helst kontakte oss dersom du ønsker å slette dine lagrede opplysninger. Vi vil også sørge for å slette dine personopplysninger dersom du ikke lenger har et aktivt kundeforhold til oss.

Dersom vi oppdaterer eller endrer denne personvernerklæringen, vil vi gjøre deg oppmerksom på endringene.

7. Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller om vår bruk av personopplysninger, ta gjerne kontakt med oss.

 

Vår kontaktinformasjon er:

GULLBARN AS

Kreklingveien 3

3030 Drammen

Telefon: 95 97 54 81 

E-post: lene@gullbarn.no

Web: https://www.gullbarn.no

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon