top of page

 

GULLBARN ble etablert sommeren 2015 etter en idé over middagsbordet. Jeg ville at min datter skulle få et enkelt og klassisk gullsmykke som hun kunne bruke i år etter år uten at det ble for "barnslig. Engasjementet var stort og etter ett par dager var GULLBARN registrert og vi var i full gang med å skape smykkekolleksjoner og smykkeskrin.

 

GULLBARN består i dag av min pappa; Knut som har over 40 års erfaring fra gullsmedbransjen. Det er på verkstedet hans at vi lager og produserer smykkene våre. Så er det meg, Lene, som er daglig leder, datter av Knut og gift med min kjære mann, Shareef, som inspirerer oss med sin Maori-bakgrunn. Estina og Estelle er døtrene våre og sammen med våre to nevøer og barnebarn til pappa er disse nydelige skapningene inspirasjonen bak hele konseptet vårt. 

 

Vi ønsker å levere smykker av høy kvalitet som kan brukes år etter år. Vårt hovedfokus er å skape rene og klassiske gullsmykker til barn, men også å skape smykker som uttrykker det unike og spesielle forholdet mellom mor og barn, søsken, nære venner og familie og ikke minst deg selv. Mange av våre smykker er laget både til voksen og til barn. 

 

Vi i GULLBARN har også utviklet vår egen smykkeskrinkolleksjon som gjør det enkelt å oppbevare dine smykker. Alle smykkeskrinene er laget av tre i delikate farger som pynter opp selv det enkleste rommet. 

 

Vi er dedikert til å dele vår kjærlighet og lidenskap for smykker med våre kunder. Alle fortjener å føle seg spesielle, om du ønsker å gi en gave til en av dine kjæreste eller simpelthen vil unne noe til deg selv.

 

I tillegg til våre egne smykke- og smykkeskrinkolleksjoner, har vi også utvalgte varer fra Dot Aarhus, Noma Norge, Norsk Edelmetall (www.noorsmykker.no) og sølvvarefabrikken Th. Marthinsen (www.marthinsen.no). 
 

 

 

 

 

 

 

HUIA BIRD sølvbrosje
bottom of page